Strona główna > Wskazówki i porady > Dos i Dont's otwarcia baru z sokami

Nicole Loomis

Bary z sokami stają się coraz bardziej popularne, zwłaszcza wśród osób, które chcą wprowadzić zdrowe zmiany do swojej diety. Sokowirówki pozwalają włączyć do diety więcej owoców i warzyw, bez konieczności wprowadzania większych zmian do normalnego sposobu odżywiania. Jeśli zastanawiasz się, jak założyć bar z sokami, aby wykorzystać ten trend, skorzystaj z poniższych wskazówek, aby rozpocząć przyszły biznes sokowy.

Nie: zawyżać ani zaniżać cen
Cena jest bardzo ważna przy zakładaniu działalności związanej z sokami. Zbyt wysoka cena spowoduje, że ludzie nie będą chcieli kupować Twojego soku. Zbyt niskie ceny nie wystarczą na pokrycie kosztów. Sprawdź, ile za sok ze świeżych owoców płaci konkurencja w Twojej okolicy i odpowiednio wyceniaj swoje produkty.

Nie: Używać tanich składników
Kuszące może być pójście na skróty i zakup tańszych składników do soku. Jednak staraj się tego unikać. Klienci potrafią odróżnić wysokiej jakości, organiczne składniki od tanich produktów. Oszczędzanie na składnikach oznacza, że stracisz klientów o bardziej wyrafinowanym smaku.

Zrób to: Próbuj nowych smaków
To, że czegoś jeszcze nie próbowano, nie oznacza, że nie należy tego próbować. Według raportu Trend Insight 2016 opracowanego przez Fona International, 40% Millennialsów jest znudzonych standardowymi smakami owoców i soków. Marki, producenci i firmy, które oferują produkty dostosowane do indywidualnych potrzeb lub unikalne mieszanki smakowe, zyskują przychylność tej grupy demograficznej. Wypróbuj nowe kombinacje smakowe obok wypróbowanych i prawdziwych klasyków, aby urozmaicić swoje menu, co z pewnością przyciągnie klientów.

Do: Używaj odpowiedniego sprzętu
Kiedy zastanawiasz się, jak założyć bar z sokami, prawdopodobnie masz ograniczone zasoby. Jednak ważne jest, aby wykorzystać to, co się ma, aby uzyskać najlepszy możliwy sprzęt i komercyjne sokowirówki. Posiadanie odpowiednich sokowirówek pozwoli na szybkie i efektywne prowadzenie nowego biznesu, co pozwoli na maksymalne wykorzystanie każdego składnika, a klienci nie będą musieli czekać.
Założenie baru z sokami może być trudne, ale dzięki odpowiedniemu wyposażeniu, składnikom i know-how można odnieść sukces. Aby uzyskać więcej informacji o nowych komercyjnych sokowirówkach lub o tym, jak założyć bar z sokami, skontaktuj się z Juicernet już dziś. Aby zmienić kolor lub rozmiar tego tekstu, zmień kolory globalne lub rozmiar tekstu w sekcji Projektowanie w lewym menu edytora.